Pridať recept

Roláda s krémom z bielej čokolády

ingrediencie

4 ks
vajce
4 PL
cukor
4 PL
polohrubá múka
1,5 PL
kakao
1 PL
vody
2 PL
olej
1/2 ks
kypriaci prášok do pečiva

Plnka

100 g
biela čokoláda
200 ml
šľahačka
1 ks
stužovač šľahačky

postup

1.
Upečieme si piškótové cesto zo 4 vajec. Žĺtka vyšľaháme s cukrom, pridáme vodu, olej, múku s kypriacim práškom a kakaom a na záver jemne vmiešame vyšľahaný sneh z bielkov. Pečieme 20 minút pri 170 stupňoch.
 
2.
Čokoládu si rozpustíme. Šľahačku spolu so stužovačom vyšľaháme a pridáme k nej bielu čokoládu. Touto zmesou natrieme piškótové cesto a zrolujeme ho.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať