Pridať recept

Hubová omeleta

ingrediencie

podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
mletá rasca
4 ks
vajce
60 g
masť
30 g
cibuľa
150 g
šampiňóny

postup

1.
Nadrobno posekanú cibuľu zapeníme na polovičke masti. Pridáme pokrájané očistené huby, soľ, rascu, korenie, trocha podlejeme vodou a dusíme.
 
2.
Vajcia rozšľaháme so soľou a na pomastenej palacinkovej forme upečieme 4 omelety, ktoré naplníme udusenými hubami.
3.
Podávame so zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.