Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pudingový Pribináčik

4
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 ml
mlieko
1 ks
vanilkový puding
500 g
jemný tvaroh
6 PL
cukor

postup

1.
Pripravíme si suroviny. Použila som domáci vanilkový cukor, ale kľudne použite normálny.
2.
Uvaríme puding: 4 dcl mlieka s 3 PL cukru privedieme do varu. V deci mlieka si rozmiešame pudingový prášok a za stáleho miešanie vlejeme do vriaceho mlieka. Chvíľočku povaríme, odstavíme a necháme vychladnúť.
5.
Podávame chladené, posypané grankom, kokosom, škoricou alebo ovocím.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée
Créme brulée
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...