Tuniak v cereálnej kruste so šalátom z quinoy
nízka
náročnosť
ingrediencie
50
g
müsli
trochu
kukuričné lupienky
trochu
čierny sezam
2
PL
olivový olej
100
g
quinoa
200
g
tuniak
40
g
sterilizovaný cícer
1
ks
mladá cibuľka
20
g
rukola
podľa chuti
soľ
trochu
korenie
1
ks
limetka
postup
1.
Tuniaka oslíme a okoreníme. Müsli, kukuričné lupienky a sezam podrvíme, v tejto zmesi tuniaka obaíme a orestujeme na olivovom oleji do ružova.
2.
Quinou zmiešame s cícerom, mladou cibuľkou, rukoou, olivovým olejom, limetkovou šťavou, so soľou a s korením.
3.
Na tanier servírujeme šalát z quinoy a naň ukladáme plátky tuniaka.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.