Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapustnica na Vianoce

ingrediencie

300 g
údené mäso
10 g
sušené huby
1 zväzok
koreňová zelenina
300 g
kyslá kapusta
1 PL
slanina
1 ks
cibuľa
1 PL
hladká múka
podľa chuti
soľ

postup

1.
Mäso sa huby vložíme do malého množstva vody, osolíme a uvaríme. Krátko pred dovarením pridáme očistenú zeleninu pokrájanú nadrobno.
2.
Kyslú kapustu posekáme nadrobno a v troche vody uvaríme do mäkka.
3.
Mäsový vývar precedíme na kyslú kapustu. Slaninu opečieme s cibuľkou pokrájanou nadrobno do hneda, pridáme múku a vymiešame zápražku, ktorou zahustíme polievku.
4.
Nakoniec ju ochutíme a zamiešame do nej mäso, zeleninu a huby, všetko pokrájané na prúžky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.