Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Polievka z tekvice hokaido

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
menšie hokaido
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
2 ks
zemiaky
trochu
olivoveho oleja
100 ml
smotany na šľahanie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
biele mleté korenie
trochu
nasekanej čerstvej pažítky
trochu
chlebové krutóny

postup

1.
Na troške oleja orestujeme cibuľu, očistené a nakrájané hokaido spolu s nakrájanou mrkvou, zemiaky, zalejeme vodou osolíme a varíme domäkka. Keď je všetka zelenina mäkká rozmixujeme polievku ponorným mixérom, prilejeme smotanu a ak je potrebné polievku môžeme zriediť vodou. Hotovú polievku posypeme nasekanou pažítkou. Podávame s opečenými krutonami:-)
2.
Dobrú chuť:-):-):-)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...