Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečené hokaido, kaleráb a cuketa

ingrediencie

1 ks
menšie hokaido
1 ks
kaleráb
1 ks
menšia cuketa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
grilovacie korenie
podľa chuti
cesnak sušený
trochu
oleja

postup

1.
Zeleninu dobre umyjeme. Hokaido a cuketu prekrojime na polovicu, polievkovou lyžicou vydlabeme - vyberieme zrniečka a aj so šupkou nakrájame na 1 a pol centimetrove pásiky.
2.
Kaleráb očistíme, odstránime šupku a nakrájame na 1 cm kúsky.
3.
Všetku zeleninu vložíme do misky, osolíme, okoreníme mletym čiernym korením, grilovacim korením a susenym cesnakom. Pokvapkáme troškou oleja. Všetko spolu dobre premiešame a poukladáme na plech vystlaný papierom, pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov 15 minút. Dobrú chuť:-)
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
MaryCH
25.9.2014 16:04 | |
+2 -2
Asi ho zajtra upečiem také samé,zbožňujem ho (y)
evauhlik
10.9.2014 11:14 | |
+16 -3
milujem pečené hokaido (y)
diabambulka
10.9.2014 19:09 | |
+3 -2
Vyskúšaj aj ten kaleráb je tiež fantastický:-)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fresh coconuts
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový orech netreba zvlášť predstavovať. Hoci toto hnedé chlpaté čudo s tvrdou škrupinou a sladkým vnútrom v našich...
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...