Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečené hokaido, kaleráb a cuketa

ingrediencie

1 ks
menšie hokaido
1 ks
kaleráb
1 ks
menšia cuketa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
grilovacie korenie
podľa chuti
cesnak sušený
trochu
oleja

postup

1.
Zeleninu dobre umyjeme. Hokaido a cuketu prekrojime na polovicu, polievkovou lyžicou vydlabeme - vyberieme zrniečka a aj so šupkou nakrájame na 1 a pol centimetrove pásiky.
2.
Kaleráb očistíme, odstránime šupku a nakrájame na 1 cm kúsky.
3.
Všetku zeleninu vložíme do misky, osolíme, okoreníme mletym čiernym korením, grilovacim korením a susenym cesnakom. Pokvapkáme troškou oleja. Všetko spolu dobre premiešame a poukladáme na plech vystlaný papierom, pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov 15 minút. Dobrú chuť:-)
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
MaryCH
25.9.2014 16:04 | |
+2 -2
Asi ho zajtra upečiem také samé,zbožňujem ho (y)
evauhlik
10.9.2014 11:14 | |
+17 -4
milujem pečené hokaido (y)
diabambulka
10.9.2014 19:09 | |
+4 -3
Vyskúšaj aj ten kaleráb je tiež fantastický:-)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Varené vajíčka
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Ako bude vyzerať vaše vajíčko po 3, 4 až 10 minútach varenia v slanej vode? Odpoveď nájdete vo videu: