Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečené hokaido, kaleráb a cuketa

ingrediencie

1 ks
menšie hokaido
1 ks
kaleráb
1 ks
menšia cuketa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
grilovacie korenie
podľa chuti
cesnak sušený
trochu
oleja

postup

1.
Zeleninu dobre umyjeme. Hokaido a cuketu prekrojime na polovicu, polievkovou lyžicou vydlabeme - vyberieme zrniečka a aj so šupkou nakrájame na 1 a pol centimetrove pásiky.
2.
Kaleráb očistíme, odstránime šupku a nakrájame na 1 cm kúsky.
3.
Všetku zeleninu vložíme do misky, osolíme, okoreníme mletym čiernym korením, grilovacim korením a susenym cesnakom. Pokvapkáme troškou oleja. Všetko spolu dobre premiešame a poukladáme na plech vystlaný papierom, pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov 15 minút. Dobrú chuť:-)
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
MaryCH
25.9.2014 16:04 | |
+2 -2
Asi ho zajtra upečiem také samé,zbožňujem ho (y)
evauhlik
10.9.2014 11:14 | |
+16 -4
milujem pečené hokaido (y)
diabambulka
10.9.2014 19:09 | |
+3 -2
Vyskúšaj aj ten kaleráb je tiež fantastický:-)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...