Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jablkové muffiny

6
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 šálky
múka polohrubá
1/2 šálka
kryštálový cukor
1 balíček
prášok do pečiva DrOetker
1 šálka
mlieko
1/2 šálka
olej
1/2 šálka
jablkové želé
2 ks
vajce
1 PL
mletá škorica

postup

1.
Šálka má objem 250 ml. Mlieko, olej, vajcia a jablkové želé vymiešame. Ak nemáte jablkové želé, môže použiť jablkovú (alebo inú) detskú výživu, alebo stačí očistiť pár jabĺk, podusiť ich do zmäknutia, rozmixovať na kašu a vychladnuté pridať do muffiniek
2.
do tekutej zmesi pridáme múku, cukor, prášok do pečiva a škoricu. S cukrom opatrne, množstvo dajte podľa toho aké máte radi sladké a tiež podľa sladkosti / kyslosti jabĺk
3.
hmotu vymiešame do hladka a rozdelíme do maffinkového plechu
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.