Pridať recept

Pečená ryba s hubovou omáčkou

ingrediencie

4 ks
pangasius filety
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 ks
citrón
250 g
šampiňóny
1 ks
jarná cibuľka
300 ml
biele víno
1 PL
maslo
1 vetvička
rozmarín

postup

1.
Pangasiusa umyjeme, osušíme, dochutíme soľou, korením, citrónovou šťavou a odložíme na 3 hodiny do chladničky.
 
2.
V rozpálenom oleji opražíme na väčšie kúsky nakrájané šampiňóny a nasekanú jarnú cibuľku. Potom do panvice vložíme kúsky pangasiusa a opečieme ho z oboch strán. Prilejeme víno, pridáme vetvičku rozmarínu a ryby dusíme domäkka.
3.
Hotovú rybu ešte pred podávaním pokvapkáme rozpusteným maslom. Podávame ju s pečenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Staročeská hubová omáčka
Smotanová omáčka ako od babičky: Staročeská hubová omáčka s domácimi knedličkami
Na prípravu tejto aromatickej omáčky potrebujete len zopár surovín. O dokonalú chuť sa postarajú čerstvé huby.
Týchto 5 chýb robíme pri príprave húb
Už nikdy nebudú mäkké ani mdlé! Pri príprave húb si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Kvôli nesprávnej príprave húb sa často pripravíme o vynikajúci chuťový zážitok. Poradíme vám, ako...
Sviečková na smotane
Sviečková na smotane, Vidiecke kura aj ostro-kyslá hubová. Toto sú najlepšie recepty na omáčky
Vyberáme pre vás najobľúbenejšie omáčky, ktoré sa v našej kuchyni objavujú najčastejšie a sú najobľúbenejšie.
Sviečková na smotane
Nedeľný obed: Najlepšie recepty na šťavnaté mäso s omáčkou, po ktorých sa bude celá rodina zalizovať
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás bohatú ponuku receptov na chutné mäso, ktoré dokonale...