Kuracia polievka so žihľavou
6
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
PL
jablkový ocot
1
KL
mletý koriander
1
ks
kurča
1,5
litre
voda
2
PL
kyslá smotana
2
PL
pažitka
200
g
žíhľava
trochu
tenké rezance
postup
1.
Kurča umyjeme, vložíme do studenej vody. Na miernom ohni ho uvaríme domäkka, vyberieme, necháme vychladnúť a oberieme mäso.
2.
Do vývaru dáme lístky žihľavy, kyslú smotanu a mäso. Vývar dochutíme jablkovým octom a koriandrom. Polievku nakoniec ozdobíme pažítkou a podávame buď samostatne alebo s uvarenými rezancami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.