Kotlíkový guláš so zemiakmi
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
hovädzie mäso
60
g
masť
2
ks
cibuľa
1
KL
mletá červená paprika
3
ks
cesnakové strúčiky
250
g
zemiak
1
ks
paprika
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, rasca
postup
1.
Mäso slabo naklepeme a pokrájame na malé kúsky. Do kotlíka dáme masť, pridáme posekanú cibuľu a opražíme do ružova.
2.
Potom pridáme mletú papriku, pokrájané mäso, trochu rasce a rozotretý cesnak, soľ, prilejeme trochu vody a dusíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme pokrájané zemiaky, pokrájanú papriku a dodusíme do mäkka.
3.
Podávame s chlebom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.