Pridať recept

Kotlíkový guláš so zemiakmi

ingrediencie

800 g
hovädzie mäso
60 g
masť
2 ks
cibuľa
1 KL
mletá červená paprika
3 ks
cesnakové strúčiky
250 g
zemiak
1 ks
paprika
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, rasca

postup

1.
Mäso slabo naklepeme a pokrájame na malé kúsky. Do kotlíka dáme masť, pridáme posekanú cibuľu a opražíme do ružova.
 
2.
Potom pridáme mletú papriku, pokrájané mäso, trochu rasce a rozotretý cesnak, soľ, prilejeme trochu vody a dusíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme pokrájané zemiaky, pokrájanú papriku a dodusíme do mäkka.
3.
Podávame s chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať