Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska polievka Minestrone

6
porcií
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 PL
extra panenský olivový olej
1 ks
cibuľa
1 ks
zeler
1 ks
mrkva
1 ks
cuketa
1 strúčik
cesnak
100 g
šunka
4 ks
paradajka
1 plátok
petržlenová vňať
6 hrnčekov
zeleninový vývar
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 hrsť
cestoviny

postup

1.
V hrnci na olivovom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Oheň zmiernime, pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, zeler a najemno nakrájaný cesnak. Približne po 10 minútach varenia pridáme nadrobno nakrájanú šunku.
2.
Potom pridáme ošúpané a nadrobno nakrájané paradajky a petržleňovú vňať. Medzitým si uvaríme cestoviny podľa návodu na obale. Do hrnca prilejeme horúci vývar a polievku dochutíme soľou a korením. Privedieme ku k varu a pridáme nakrájané cukety. Na miernom ohni varíme polievku približne 20 minút. Potom do nej pridáme cestoviny a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...