Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska polievka Minestrone

6
porcií
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 PL
extra panenský olivový olej
1 ks
cibuľa
1 ks
zeler
1 ks
mrkva
1 ks
cuketa
1 strúčik
cesnak
100 g
šunka
4 ks
paradajka
1 plátok
petržlenová vňať
6 hrnčekov
zeleninový vývar
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 hrsť
cestoviny

postup

1.
V hrnci na olivovom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Oheň zmiernime, pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, zeler a najemno nakrájaný cesnak. Približne po 10 minútach varenia pridáme nadrobno nakrájanú šunku.
2.
Potom pridáme ošúpané a nadrobno nakrájané paradajky a petržleňovú vňať. Medzitým si uvaríme cestoviny podľa návodu na obale. Do hrnca prilejeme horúci vývar a polievku dochutíme soľou a korením. Privedieme ku k varu a pridáme nakrájané cukety. Na miernom ohni varíme polievku približne 20 minút. Potom do nej pridáme cestoviny a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...