Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska polievka Minestrone

6
porcií
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 PL
extra panenský olivový olej
1 ks
cibuľa
1 ks
zeler
1 ks
mrkva
1 ks
cuketa
1 strúčik
cesnak
100 g
šunka
4 ks
paradajka
1 plátok
petržlenová vňať
6 hrnčekov
zeleninový vývar
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 hrsť
cestoviny

postup

1.
V hrnci na olivovom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Oheň zmiernime, pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, zeler a najemno nakrájaný cesnak. Približne po 10 minútach varenia pridáme nadrobno nakrájanú šunku.
2.
Potom pridáme ošúpané a nadrobno nakrájané paradajky a petržleňovú vňať. Medzitým si uvaríme cestoviny podľa návodu na obale. Do hrnca prilejeme horúci vývar a polievku dochutíme soľou a korením. Privedieme ku k varu a pridáme nakrájané cukety. Na miernom ohni varíme polievku približne 20 minút. Potom do nej pridáme cestoviny a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.