Pridať recept

Domáce sušené paradajky v oleji

ingrediencie

1 kg
paradajky
podľa chuti
olivový olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
podľa chuti
cesnaku

postup

1.
Umyté paradajky pokrájame na polovičky a dáme usušiť voľne na plech nad radiátor.
 
2.
Cesnak prelisujeme, pridáme do oleja, prisypeme soľ a mleté korenie.
3.
Do takto pripraveného oleja naložíme usušené paradajky a konzervujeme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
4.9.2018 10:53 | |
+0 -2
vy v lete kúrite radiátormi?
Anonymný nick
6.8.2018 20:06 | |
+1 -1
vynikajúci recept. jednoduchý, skrátka super. skoro ako na guláš: do kotlíka daj čo máš v špajze, všetkého podľa chuti, výsledok ťa určite poteší
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.