Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Polnočná kapustnica

ingrediencie

500 g
vianočná klobása
400 g
koreňová zelenina
300 g
údené mäso
200 g
kvasená kapusta
100 g
mäkká klobása
100 g
fazuľa
100 g
bôb
1,5 litre
vývar z údeného mäsa
5 strúčikov
cesnak
1 hrsť
sušené huby

postup

1.

Uvaríme údené mäso, vyberieme ho a odložíme. Do vývaru z mäsa vložíme očistenú a pokrájanú koreňovú zeleninu, kolieska vianočnej klobásky, cesnak, huby, kvasenú kapustu a dopredu namočené strukoviny.

2.

Po uvarení vyberieme polovicu koreňovej zeleniny, rozmixujeme a vložíme ju späť do polievky namiesto zápražky. Krátko povaríme. Do hotovej polievky vložíme na malé kocky nakrájané údené mäso a na oleji opečenú klobásku.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.