Pridať recept

Detviansky baraní guláš

ingrediencie

800 g
baranie mäso
400 g
cibuľa
600 g
zemiaky
60 g
bravčová masť
200 g
zeleninová paprika
trochu
mletá červená paprika
1 ks
cesnaku
podľa chuti
soľ

postup

1.
Na bravčovej masti zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso pokrájané na kocky, červenú papriku, soľ a prikryté udusíme do polomäkka.
 
2.
Pred dohotovením pridáme pokrájanú papriku, postrúhaný cesnak, polouvarené pokrájané zemiaky aj s vývarom a ešte krátko podusíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zemiakový guláš s údeninou v chrumkavom bochníku: Hotový za 30 minút
Falošný guláš v chrumkavom bochníku: Rýchlo, lacno a chutne
Milujeme rýchle a sýte jedlá. Bonusom je, ak sú zároveň aj lacné. Tento falošný guláš spĺňa všetky kritéria...
Kotlíkový guláš
Rady a tipy pre vždy dokonalý guláš
Chystáte sa variť guláš? Prečítajte si nasledovné odporúčania, ktoré vás bezpečne dovedú k dokonalému...
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.