Pridať recept

FOTORECEPT: Grilovaná krkovička v kávovej marináde

Fotorecept: Grilovaná krkovička v kávovej marináde
Zdroj: Vendelincok

ingrediencie

6 PL
olivový olej
3 PL
kremžská horčica
3 PL
kečup
2 ČL
instantná káva
1 ČL
oregano

postup

Netradičná marináda nielen na krkovičku, ktorú si určite zamilujete...

1.

V miske si prichystáme marinádu. Poctivo ňou ponatierame z oboch strán na plátky nakrájanú krkovičku. Necháme marinovať minimálne 2 hodiny, ideálne cez noc. Ja marinujem vždy večer pred grilovačkou.

Fotorecept: Grilovaná krkovička v kávovej marináde
Fotorecept: Grilovaná krkovička v kávovej marináde
Zdroj: Vendelincok
 
Fotorecept: Grilovaná krkovička v kávovej marináde
Fotorecept: Grilovaná krkovička v kávovej marináde
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Grilovaná krkovička v kávovej marináde
Fotorecept: Grilovaná krkovička v kávovej marináde
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Grilovaná krkovička v kávovej marináde
Fotorecept: Grilovaná krkovička v kávovej marináde
Zdroj: Vendelincok
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Na čo si musíte dávať pozor pri grilovaní: 4 chyby, ktoré robí takmer každý
Každý, kto griluje, by mal toto vedieť! 4 chyby, ktoré robí takmer každý
Zle rozpálené uhlíky, špinavý gril, spálené klobásky vedľa surových hamburgerov... Ale nebojte sa, odborníci...