Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jablková nepečená torta

ingrediencie

1 kg
očistené jablká
1 balíček
škoricový cukor DrOetker
1 PL
kryštálový cukor
2 balíčky
zlatý klas DrOetker
250 ml
studená voda
okrúhle piškóty
tmavá čokoládová poleva DrOetker

postup

1.
Jablká nastrúhame nahrubo, pridáme škoricový a kryštálový cukor. V prípade, že použijeme kyslejšie jablká, dáme 2 lyžice kryštálového cukru.
2.
Jablká premiešame, podlejeme trochou vody a varíme tak, aby vzniklo pyré.
3.
Zlatý klas rozmiešame vo vode a vlejeme do jablkového pyré. Varíme do zhustnutia.
4.
Na dno tortovej formy naukladáme piškóty, ktoré zalejeme vrstvou pripraveného pudingu. Zarovnáme a opakujeme vrstvenie. Navrstvenú tortu po vychladnutí vložíme na hodinu do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?