Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rebarborový lekvár

ingrediencie

2 kg
rebarbora
1 kg
kryštálový cukor
1 ks
citrón
rum

postup

Umytú a olúpanú rebarboru nakrájame na menšie kúsky, vložíme do hrnca a varíme, pokiaľ nezhustne. Pridáme cukor, citrónovú šťavu a na kocky nakrájanú citrónovú kôru. Za stáleho miešania varíme, pokiaľ lekvár nezhustne. Po dovarení odložíme hrniec bokom, lekvár naplníme do pohárov, povrch prelejeme trochou rumu a uzavrieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
kaska639
27.5.2014 21:29 | |
+3 -0
ja som dala rebarboru, kusky skorice do gazy,ktoru som po uvareni vybrala,zbytok rozmixovala s tmavym cukrom a je-bajecna !!
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
arašidové maslo
Arašidové maslo vám dodá energiu. Pribaľte si ho na túru!
Arašidové maslo vám dodá energiu. Pribaľte si ho na túru!
Arašidové maslo je chutná, nie moc sladká nátierka. Miera sladkosti závisí na kvalite použitých arašidov a na množstve...
nakličovanie
Ako na to: Nakličovanie semienok
Ako na to: Nakličovanie semienok
Zmesí rôznych semienok, zrniek na klíčenie dostanete kúpiť v každom dobrom bio obchode. Klíčime pre zdravie. Preto aj...
svetovy den
Rýchlokurz pečenia
Rýchlokurz pečenia
Vždy sa nájde dôvod osladiť si život a dopriať si kúsok dobrého koláčika. Vynikajúcou príležitosťou je blížiaci sa...