Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čínska rezancová polievka

4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 hrnčekov
zeleninový vývar
2 PL
sójová omáčka
1/2 ČL
šafranové tyčinky
4 ks
mladá cibuľka
1 ks
brokolica
1/2 ks
karfiol
1 šálka
malé kukuričky
2 ks
mrkva
1 balíček
hrachové struky
1 balíček
rezance
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

1.
Do väčšieho hrnca nalejeme vývar, pridáme sójovú omáčku a necháme zovrieť. Znížime teplotu a pomaly varíme.
2.
Šafranové tyčinky vložíme do misky, podrvíme ich a pridáme do vývaru.
3.
Pripravíme si zeleninu. Ostrým nožom pokrájame cibuľky na prúžky, karfiol s brokolicou na malé hlávky. Mrkvu postrúhame, strúky prerežeme napoly a pridáme do vývaru.
4.
Opäť necháme zovrieť, znížime teplotu, pridáme rezance a varíme 5 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.