FOTORECEPT: Obrátené rezne na hlivovo-vínnej podstielke
ingrediencie
Na obalenie
postup
Mäsko narežeme na asi 1cm plátky a jemne naklepeme.
Potom obalíme v trojobale a rozšľahaných vajciach.
Vyprážame na rozpálenom oleji do zlatista.
Medzitým na oleji speníme cibuľku a pridáme nakrájané hlivy na menšie kúsky a klobásku (ja som použila 2 párky, keďže som klobásku nemala, ale v pôvodnom recepte bola uvedená klobáska:). Jemne osolíme a dusíme všetko asi 5 minút na jemnom ohni.
Potom podlejeme vínom a vývarom. Pridáme 1 PL sójovej omáčky a podusíme ešte 5 minút.
Na spodok zapekacej misy dáme tuhú zmes z panvice a na ne poukladáme rezne. Všetko polejeme šťavou, ktorá nám zostala. Pečieme nezakryté 30 minút pri 200 stupňoch.
Rezne by sa nám mali krásne z vrchu pripiecť :) Ako prílohu odporúčam zemiaky :) Dobrú chuť!
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.