Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Výborné lievance bez kysnutia

17
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

125 g
polohrubá múka
1 ks
vajce
1 PL
maslo
2 PL
kryštálový cukor
4 PL
olej
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva DrOetker
150 ml
mlieko

postup

V miske spolu mixérom vymiešame vajce, maslo, kryštálový cukor,olej a mlieko. Pridáme múku s práškom do pečiva a znova vymiešame. Zo surovín dostaneme cesto, ktoré je hustejšie ako palacinkové. Pripravíme si lievancovú panvicu s trochou oleja a pečieme chutné lievance. Z tejto hmoty dostaneme asi 17-19 lievancov. Podávame s ovocím, džemom, alebo len posypeme práškovým cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Karakas68
12.6.2018 12:38 | |
+1 -4
Hrozne vela prasku do peciva.....nechutne
nika.kiara
7.4.2018 18:19 | |
+3 -5
prvy krat katadtrofa jak moze dat na 125g muky cely kypriaci ked jeden sacok je na pol kg muky,takze som dala len stvrt sacku
Pepek27
8.1.2018 17:45 | |
+9 -15
Hrozné cesto,masné,presladené,lepivé. Hrozná pachuť po kypriacom prášku a celkovo HROZNÉ. Škoda času a surovín.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...