Pridať recept

Pečienka so šampiňónmi

ingrediencie

800 g
hovädzia sviečkovica alebo roštenka
90 g
slanina
2 ks
cibuľa
1 PL
maslo
120 g
šampiňóny
1 KL
mletá červená paprika
2 PL
rajčiakový pretlak
podľa chuti
rasca

postup

1.
Slaninu vyškvaríme, pridáme pokrájanú cibuľu, rascu, mletú papriku a opražíme. Do tohto základu vložíme mäso a podusíme.
 
2.
Potom pridáme pretlak, podlejeme a udusíme do mäkka. Šampiňóny pokrájame, udusíme na masle. Mäkké mäso vyberieme, šťavu precedíme, pridáme do nej šampiňóny. Mäso pokrájame a na tanieri prilejeme omáčku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať