Mletý biftek
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
zadné hovädzie mäso
20
g
cibuľa
60
g
maslo
10
g
hladká múka na zápražku
20
g
maslo na zápražku
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Mäso zomelieme, osolíme, okoreníme, pridáme postrúhanú cibuľu, premiešame a rukou formujeme bifteky, ktoré z oboch strán prudko opražíme na horúcej masti.
2.
Opražené trochu zalejeme vývarom a necháme prejsť varom. Potom pridáme zápražku z masla a múky a chvíľu povaríme. Podávame so zeleninou alebo zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.