Pridať recept

Caramelle plnené lososom

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
múka Farina bezlepková
5 ks
vajce
1 KL
olivový olej
200 g
losos
50 g
šalotka
1 PL
kryštálový cukor
1/2 KL
mleté čierne korenie
1 KL
soľ

postup

1.
Múku zmiešane s rozšľahanými vajíčkami a lyžičkou olivového oleja. Vymiešame hladké cesto, ktoré necháme približne 30 minút odstáť. Odležané cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske na veľký plát.
 
2.
Lososa nakrájame nadrobno a zľahka ho orestujeme na rozpálenom olivovom oleji s nadrobno nakrájanou šalotkou. Zmes dochutíme cukrom, soľou a korením.
3.
Cesto nakrájame na obdĺžniky, naplníme pripravenou zmesou a zvinieme. Trochu stlačíme a varíme vo vriacej osolenej vode. Uvarené caramelle by mali vyplávať na povrch.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Tip na sladkú desiatu: Ryžová kaša s makom
Robili sme si makové mlieko a ten zbytok vytlačeného maku obyčajne dáme do koláča. Teraz sme mali chuť...
3 svieže letné dezerty bez múky a mlieka
3 svieže letné dezerty: Dá sa to aj bez múky a mliečnych výrobkov
Ak patríte k stále väčšej komunite kuchárov variacich len zo surovín na rastlinnej báze alebo si len chcete...
makový koláč
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Nemôžete pšeničnú múku zo zdravotných dôvodov? Máme pre vás 12 sladkých koláčov a tort bez múky. Múku...
Sosovicova polievka
Šošovicová polievka, v ktorej stojí varecha
Šošovicová polievka je bez laktózy, lepku, vhodná aj pre vegánov:) Musím sa priznať, že táto polievka sa...
Pšeno v prekvapivo delikátnych podobách
Nepodceňujte pšeno. Pripravíte z neho chutné raňajky, obed i dezerty
Vynikajúce pochúťky zo pšena na slano i na sladko v jednoduchých a overených receptoch.
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako...