Pridať recept

Citrónové cestoviny s parmezánom

ingrediencie

400 g
cestoviny
6 PL
extra panenský olivový olej
4 PL
parmezán
2 ks
citrón
1 hrsť
petržlenová vňať
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale al dente. V miske zmiešame olej, nastrúhaný parmezán, citrónovú šťavu a kôru. Uvarené cestoviny scedíme a odložíme si trochu vody, v ktorej sa varili.
 
2.
Do zmesi primiešame trochu vody z cestovín a nakoniec aj samotné cestoviny. Dochutíme ich soľou, korením a premiešame. Posypeme petržlenovou vňaťou a strúhaným parmezánom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať