Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Steak s rukolou

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
rukola
1 strúčik
cesnak
100 ml
smotana
800 g
hovädzia sviečkovica
trochu
čili
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
200 g
cherry paradajky

postup

1.
Mäso očistíme, umyjeme a trošku naklepeme. Potrieme ho olejom, dochutíme soľou, korením, čili a vložíme na 3 hodiny do chladničky. Cesnak prelisujeme a rukolu umyjeme.
2.
Steaky opečieme na rozpálenom oleji, zabalíme ich do alobalu a udržiavame v teple. Do výpeku vmiešame rukolu, cherry paradajky, cesnak a smotanu. Zmes dochutíme soľou, korením. Nakoniec ešte prehrejeme.
3.
Steaky uložíme na taniere s omáčkou a podávame teplé.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.