Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie prsia plnené špenátom a šampiňónmi

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
morčacie prsia
120 g
listový špenát
200 g
sterilizované šampiňóny
100 ml
biele víno
50 g
maslo
2 PL
olivový olej
1 stonka
tymian
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Morčacie prsia umyjeme, osušíme a rozklepeme na pláty. Na každý plátok dáme špenát, lyžicu šampiňónov, tymián, soľ, korenie a plátok zvinieme. Previažeme ho niťou a opečieme na rozpálenom olivovom oleji.
2.
Závitky preložíme do zapekacej misy, prelejeme výpekom a dopečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...