Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie prsia plnené špenátom a šampiňónmi

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
morčacie prsia
120 g
listový špenát
200 g
sterilizované šampiňóny
100 ml
biele víno
50 g
maslo
2 PL
olivový olej
1 stonka
tymian
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Morčacie prsia umyjeme, osušíme a rozklepeme na pláty. Na každý plátok dáme špenát, lyžicu šampiňónov, tymián, soľ, korenie a plátok zvinieme. Previažeme ho niťou a opečieme na rozpálenom olivovom oleji.
2.
Závitky preložíme do zapekacej misy, prelejeme výpekom a dopečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?