Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie prsia plnené špenátom a šampiňónmi

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
morčacie prsia
120 g
listový špenát
200 g
sterilizované šampiňóny
100 ml
biele víno
50 g
maslo
2 PL
olivový olej
1 stonka
tymian
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Morčacie prsia umyjeme, osušíme a rozklepeme na pláty. Na každý plátok dáme špenát, lyžicu šampiňónov, tymián, soľ, korenie a plátok zvinieme. Previažeme ho niťou a opečieme na rozpálenom olivovom oleji.
2.
Závitky preložíme do zapekacej misy, prelejeme výpekom a dopečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...