Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie prsia plnené špenátom a šampiňónmi

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
morčacie prsia
120 g
listový špenát
200 g
sterilizované šampiňóny
100 ml
biele víno
50 g
maslo
2 PL
olivový olej
1 stonka
tymian
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Morčacie prsia umyjeme, osušíme a rozklepeme na pláty. Na každý plátok dáme špenát, lyžicu šampiňónov, tymián, soľ, korenie a plátok zvinieme. Previažeme ho niťou a opečieme na rozpálenom olivovom oleji.
2.
Závitky preložíme do zapekacej misy, prelejeme výpekom a dopečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...