Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie prsia plnené špenátom a šampiňónmi

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
morčacie prsia
120 g
listový špenát
200 g
sterilizované šampiňóny
100 ml
biele víno
50 g
maslo
2 PL
olivový olej
1 stonka
tymian
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Morčacie prsia umyjeme, osušíme a rozklepeme na pláty. Na každý plátok dáme špenát, lyžicu šampiňónov, tymián, soľ, korenie a plátok zvinieme. Previažeme ho niťou a opečieme na rozpálenom olivovom oleji.
2.
Závitky preložíme do zapekacej misy, prelejeme výpekom a dopečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.