FOTORECEPT: Koláč s hruškami
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
hladká múka
1
ČL
sóda bikarbóna DrOetker
1
ČL
kypriaci prášok do pečiva DrOetker
1
štipka
soľ
2
ČL
škorica
110
g
maslo
150
g
jemný kryštálový cukor
3
ks
vajce
1
šálka
cmár
3
ks
hruška
škoricový cukor DrOetker
postup
1.
V miske zmiešame suché suroviny - múku, kypriaci prášok, sódu bikarbónu, škoricu a soľ.
2.
Zmäknuté maslo vyšľaháme s cukrom, potom pridáme postupne vajcia a po častiach cmar.
3.
Vaječnú zmes prilejeme k suchým surovinám a dôkladne premiešame.
4.
Plech na chlebík vyložíme papierom na pečenie a naukladáme do stredu hrušky v celku. Počet hrušiek použijeme podľa dĺžky plechu (na kratší 3).
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.