Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Koláč s hruškami

ingrediencie

250 g
hladká múka
1 ČL
sóda bikarbóna DrOetker
1 ČL
kypriaci prášok do pečiva DrOetker
1 štipka
soľ
2 ČL
škorica
110 g
maslo
150 g
jemný kryštálový cukor
3 ks
vajce
1 šálka
cmár
3 ks
hruška
škoricový cukor DrOetker

postup

1.
V miske zmiešame suché suroviny - múku, kypriaci prášok, sódu bikarbónu, škoricu a soľ.
2.
Zmäknuté maslo vyšľaháme s cukrom, potom pridáme postupne vajcia a po častiach cmar.
3.
Vaječnú zmes prilejeme k suchým surovinám a dôkladne premiešame.
4.
Plech na chlebík vyložíme papierom na pečenie a naukladáme do stredu hrušky v celku. Počet hrušiek použijeme podľa dĺžky plechu (na kratší 3).
5.
Hotové cesto nalejeme k hruškám a pečieme 50-60 minút pri teplote 175 °C. Na záver môžeme vrch posypať škoricovým cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?