Pridať recept

Špagety s jahňacinou

ingrediencie

400 g
špagety
300 g
jahňacie mäso
2 strúčiky
cesnaku
2 ks
bobkový listk
1 stonka
rozmarín
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
100 ml
červené víno
2 PL
paradajkový pretlak
1 hrsť
sterilizovaný hrášok
trochu
strúhaný tvrdý syr

postup

1.
Jahňacie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Opražíme ho na rozpálenom oleji spolu s nadrobno nakrájaným cesnakom.
 
2.
Keď je mäso hotové pridáme rozmarín, bobkový list, rozmarín, červené víno a paradajkový pretlak. Zmes dochutíme soľou, korením a pridáme hrášok. Medzitým si uvaríme cestoviny podľa návodu na obale.
3.
Uvarené cestoviny scedíme, necháme odkvapkať a potom ich premiešame s mäsovou zmesou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať