Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestoviny s bryndzou a slaninou

4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
cestoviny
250 g
bryndza
200 g
slanina
1 ks
cibuľa
trochu
olej

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale tak, aby boli uvarené al dente. Potom ich scedíme a necháme chvíľu odkvapkať.
2.
Medzitým si na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a na pásiky nakrájanú slaninu. Cestoviny premiešame zo zmesou s panvice a rozložíme na taniere. Povrch cestovín posypeme rozmrvenou bryndzou a ihneď ich podávame najlepšie s kyslým mliekom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
monorider
16.2.2016 07:55 | |
+1 -2
Tak "trošku" paškvil na tému Bryndzové halušky ...
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...
čokoládový koláč
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoláda, čokoláda a ešte raz čokoláda. Vybrali sme pre vás najlepšie čokoládové koláče.