Cestoviny na víne s lososom
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
cestoviny
400
g
losos
200
ml
biele víno
1
ks
cibuľa
trochu
maslo
podľa chuti
soľ
1
téglik
kyslá pochúťková smotana
postup
1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale tak, aby boli pripravené al dente. Potom ich scedíme a necháme odkvapkať. V panvici na masle medzitým orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a na malé kocky nakrájaného lososa.
2.
Prilejeme smotanu, biele víno a dusíme. Omáčku dochutíme soľou, korením a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou. Cestoviny naložíme do tanierov a prelejeme omáčkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.