Kávová torta s karamelovým krémom
4
porcie
55
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
Korpus
6
ks
vajce
2
hrnčeky
krupicový cukor
1/2
hrnček
olej
6
hrnčekov
hladká múka
2
balíčky
kypriaci prášok do pečiva
4
PL
káva
3
hrnčeky
mlieko
1
PL
strúhaný kokos
2
PL
kakao
Karamelový krém
1
konzerva
karamelové kondenzované mlieko
500
g
jemný tvaroh
250
g
maslo
1
PL
kyslá smotana
postup
1.
Všetky suroviny na korpus zmiešame v miske, vylejeme ich na plech vymastený maslom a vysypaný múkou. Dáme ho piecť do vyhriatej rúry na 180°C. Upečený korpus necháme vychladnúť a potom ho rozkrojíme na 4 rovnaké pláty.
2.
Na kocky nakrájané maslo zmiešame s kondenzovaným mliekom, tvarohom a kyslou smotanou. Vymiešame hustý karamelový krém, ktorým natrieme pripravené korpusy.
3.
Korpusy potreté krémom uložíme na seba a celú tortu vložíme stuhnúť do chladničky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.