Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Syrová torta

8
porcií
37
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
sušienky Bebe
1 PL
maslo
250 ml
smotana na šľahanie
4 plátky
želatína
250 g
syr Ricotta
3 PL
práškový cukor

postup

1.
Sušienky Bebe rozmrvíme na prach, zalejeme ich rozpusteným maslom a premiešame. Zmes natlačíme na dno tortovej formy. Korpus dáme piecť do vyhriatej rúry na 180°C a pečieme ho približne 7 minút.
2.
Smotanu vyšľaháme, primiešame k nej syr a cukor. Medzitým pripravíme želatínu podľa návodu na obale a vmiešame ju do krému. Hotový krém nalejeme na upečený korpus a vložíme celú tortu na noc do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...