Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Syrová torta

8
porcií
37
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
sušienky Bebe
1 PL
maslo
250 ml
smotana na šľahanie
4 plátky
želatína
250 g
syr Ricotta
3 PL
práškový cukor

postup

1.
Sušienky Bebe rozmrvíme na prach, zalejeme ich rozpusteným maslom a premiešame. Zmes natlačíme na dno tortovej formy. Korpus dáme piecť do vyhriatej rúry na 180°C a pečieme ho približne 7 minút.
2.
Smotanu vyšľaháme, primiešame k nej syr a cukor. Medzitým pripravíme želatínu podľa návodu na obale a vmiešame ju do krému. Hotový krém nalejeme na upečený korpus a vložíme celú tortu na noc do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...
Plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.