Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Syrová torta

8
porcií
37
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
sušienky Bebe
1 PL
maslo
250 ml
smotana na šľahanie
4 plátky
želatína
250 g
syr Ricotta
3 PL
práškový cukor

postup

1.
Sušienky Bebe rozmrvíme na prach, zalejeme ich rozpusteným maslom a premiešame. Zmes natlačíme na dno tortovej formy. Korpus dáme piecť do vyhriatej rúry na 180°C a pečieme ho približne 7 minút.
2.
Smotanu vyšľaháme, primiešame k nej syr a cukor. Medzitým pripravíme želatínu podľa návodu na obale a vmiešame ju do krému. Hotový krém nalejeme na upečený korpus a vložíme celú tortu na noc do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...