Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šampiňónové palacinky

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 ml
mlieko
4 ks
vajce
trochu
hladká múka
1 štipka
soľ
trochu
olivový olej

Plnka

1 hrnček
sterilizované šampiňóny
4 ks
vajce
150 g
syr Gouda
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

1.
Do misky dáme vajíčka, dochutíme ich soľou, prilejeme mlieko a zmes premiešame. Nakoniec primiešame hladkú múku podľa potreby a cesto necháme 20 minút pred pečením odpočívať.
2.
Do panvice vlejeme cesto a opekáme ho približne 2 minúty. Keď sa palacinka odlepí, obrátime ju a rozklepneme na ňu vajce. Dochutíme ju soľou, korením, pridáme šampiňóny a na kocky nakrájaný syr. Palacinku zatočíme a ihneď podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...