Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové ragú

ingrediencie

1 ks
kurča
60 g
maslo
50 g
hladká múka
120 g
zelenina
1 dl
sladká smotana
podľa chuti
citrónová šťava, mleté čierne korenie, soľ

postup

1.
Kurča vykostíme a mäso pokrájame na kúsky. Na panvicu dáme maslo, pridáme mäso a udusíme do polomäkka. Potom pridáme pokrájanú zeleninu, trochu podlejeme vodou a dusíme, až kým sa šťava vydusí.
2.
Zaprášime múkou, podlejeme, pridáme trochu citrónovej šťavy, osolíme, okoreníme, dodusíme do mäkka a zalejeme smotanou. Podávame s ryžou, cestovinou alebo zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.