Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové ragú

ingrediencie

1 ks
kurča
60 g
maslo
50 g
hladká múka
120 g
zelenina
1 dl
sladká smotana
podľa chuti
citrónová šťava, mleté čierne korenie, soľ

postup

1.
Kurča vykostíme a mäso pokrájame na kúsky. Na panvicu dáme maslo, pridáme mäso a udusíme do polomäkka. Potom pridáme pokrájanú zeleninu, trochu podlejeme vodou a dusíme, až kým sa šťava vydusí.
2.
Zaprášime múkou, podlejeme, pridáme trochu citrónovej šťavy, osolíme, okoreníme, dodusíme do mäkka a zalejeme smotanou. Podávame s ryžou, cestovinou alebo zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...