Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové ragú

ingrediencie

1 ks
kurča
60 g
maslo
50 g
hladká múka
120 g
zelenina
1 dl
sladká smotana
podľa chuti
citrónová šťava, mleté čierne korenie, soľ

postup

1.
Kurča vykostíme a mäso pokrájame na kúsky. Na panvicu dáme maslo, pridáme mäso a udusíme do polomäkka. Potom pridáme pokrájanú zeleninu, trochu podlejeme vodou a dusíme, až kým sa šťava vydusí.
2.
Zaprášime múkou, podlejeme, pridáme trochu citrónovej šťavy, osolíme, okoreníme, dodusíme do mäkka a zalejeme smotanou. Podávame s ryžou, cestovinou alebo zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...
AEG
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Indukčné panely sú obľúbené predovšetkým vďaka ich bezpečnosti. Často však u ľudí prevláda mýtus, že plyn zasa šetrí...
jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
Jeseň sa blíži, jabĺčka dozrievajú. Jablkové koláče, na ktorých si zaručene pochutíte.