Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové ragú

ingrediencie

1 ks
kurča
60 g
maslo
50 g
hladká múka
120 g
zelenina
1 dl
sladká smotana
podľa chuti
citrónová šťava, mleté čierne korenie, soľ

postup

1.
Kurča vykostíme a mäso pokrájame na kúsky. Na panvicu dáme maslo, pridáme mäso a udusíme do polomäkka. Potom pridáme pokrájanú zeleninu, trochu podlejeme vodou a dusíme, až kým sa šťava vydusí.
2.
Zaprášime múkou, podlejeme, pridáme trochu citrónovej šťavy, osolíme, okoreníme, dodusíme do mäkka a zalejeme smotanou. Podávame s ryžou, cestovinou alebo zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?