Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové karé
1 ks
cibuľa
5 PL
olej
1 ks
mäsový bujón
provensálske korenie
soľ
1 PL
hladká múka
1/2 liter
mäsový vývar

postup

1.
Mäsko nakrájame na plátky, naklepeme a narežeme na okrajoch.
5.
Podlejeme 3dl mäsového vývaru a dusíme. Postupne dolievame celý vývar.
6.
Keď máme mäsko mäkké, vyberieme ho na tanier a šťavu poprášime múkou. Necháme prevrieť a vrátime naspäť mäso.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.