Pridať recept

FOTORECEPT: Mäsko na provensálskom korení

Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Zdroj: smejkachichi

ingrediencie

500 g
bravčové karé
1 ks
cibuľa
5 PL
olej
1 ks
mäsový bujón
provensálske korenie
soľ
1 PL
hladká múka
1/2 liter
mäsový vývar

postup

1.
Mäsko nakrájame na plátky, naklepeme a narežeme na okrajoch.
Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Zdroj: smejkachichi
 
2.
Osolíme a okoreníme z oboch strán.
Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Zdroj: smejkachichi
3.
Cibuľku si medzitým orestujeme.
Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Zdroj: smejkachichi
4.
Pridáme mäsko.
Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Zdroj: smejkachichi
5.
Podlejeme 3dl mäsového vývaru a dusíme. Postupne dolievame celý vývar.
Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Zdroj: smejkachichi
6.
Keď máme mäsko mäkké, vyberieme ho na tanier a šťavu poprášime múkou. Necháme prevrieť a vrátime naspäť mäso.
Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Zdroj: smejkachichi
7.
Potom ešte chvíľu spolu povaríme.
Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Fotorecept: Mäsko na provensálskom korení
Zdroj: smejkachichi
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
TOP
Najlepší výber: 40 receptov na prípravu bravčového karé. A nie sú to rezne!
Už hľadať nemusíte, toto je najlepší výber! 40 chutných receptov na prípravu bravčového karé
Inšpirujte sa našim výberom najchutnejších spôsobov, ako pripraviť bravčové karé.
Srbské rebierko
Rúru nezapínam, toto je najchutnejšie mäsko z jedného hrnca: Geniálne SRBSKÉ REBIERKO nemá konkurenciu, stačí jeden pohár a celá rodina sýta
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás skvelý chutný recept, ktorý si vždy celá rodina pochvaľuje.