Muchotrávky z vajec a rajčín
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
vajce
80
g
pečeňová paštéta
20
g
maslo
1
PL
horčica
4
ks
rajčiak
podľa chuti
hlávkový šalát, soľ, majonéza alebo jogurt
postup
1.
Vajcia uvarené na tvrdo olúpeme, konce trochu skrojíme a vajcia pozdĺžne prekrojíme. Vyberieme z nich žĺtky, vymiešame nahladko s paštétou, horčicou, maslom, soľou a korením.
2.
Zmesou naplníme polovičky vajec, ktoré spojíme a postavíme na pripravený hlávkový šalát, na misu. Rajčiakom odkrojíme vŕšky, vnútro vykrojíme a položíme ich ako klobúčiky na vajcia.
3.
Nakoniec klobúčiky ozdobíme bodkami z majonéza alebo jogurtu.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.