Lahodný kečup
nízka
náročnosť
ingrediencie
11
ks
zrelé rajčiny
5
ks
jablko
3
ks
cibuľa
1
PL
soľ
4
ks
klinčeky
1/4
ČL
škorica
1
ks
bobkový list
1
hrnček
cukor
1/2
hrnček
ocot
postup
1.
Postup je jednoduchý. Zeleninu očistíme a nakrájame na malé kocky. Jablká ošúpeme, vyberieme vnútro a tiež nakrájame na kocky. Všetky ingrediencie dáme do veľkého hrnca a dáme ich variť.
2.
Po hodine a trištvrte zmes odstavíme, rozmixujeme na kašu a potom ešte štvrť hodinku povaríme. Potom zmes plníme do vyhriatych a sterilizovaných pohárov z rúry (poháre zohrievame približne 20 minút pri 120°C), potom otočíme dnom nahor a necháme vychladnúť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.