Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Sekaná bábovka

ingrediencie

1 kg
mleté mäso
2 ks
rožok
1/2 hrnček
mlieko
6 ks
vajce
1 ks
cibuľa
3 PL
strúhaný chren
3 ks
párok
1 ks
červená paprika
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
trochu
sterilizované uhorky
trochu
petržlen

postup

1.
Do väčšej misy poukladáme nakrájané rožky a zalejeme ich mliekom. Na panvici si speníme cibuľku do zlatista. K rožkom pridáme vajcia, mäso, nakrájané uhorky a červenú papriku na drobné kúsky. Všetko okoreníme a zamiešame. Následne pridáme opečenú cibuľku, nastrúhaný chren a opäť dôkladne premiešame.
2.
Do bábovkovej formy vylejeme pripravenú zmes a formu zakryjeme alobalom a vložíme do vyhriatej rúry a pečieme 45 minút pri teplote 220°C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
woman looking
Zákusky ako z cukrárne si s nami hravo pripravíte aj doma!
Zákusky ako z cukrárne si s nami hravo pripravíte aj doma!
8 neodolateľných pokušení z cukrárenských vitrín si ľahko pripravíte u vás doma vďaka našim overeným receptom.
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...