Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Sekaná bábovka

ingrediencie

1 kg
mleté mäso
2 ks
rožok
1/2 hrnček
mlieko
6 ks
vajce
1 ks
cibuľa
3 PL
strúhaný chren
3 ks
párok
1 ks
červená paprika
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
trochu
sterilizované uhorky
trochu
petržlen

postup

1.
Do väčšej misy poukladáme nakrájané rožky a zalejeme ich mliekom. Na panvici si speníme cibuľku do zlatista. K rožkom pridáme vajcia, mäso, nakrájané uhorky a červenú papriku na drobné kúsky. Všetko okoreníme a zamiešame. Následne pridáme opečenú cibuľku, nastrúhaný chren a opäť dôkladne premiešame.
2.
Do bábovkovej formy vylejeme pripravenú zmes a formu zakryjeme alobalom a vložíme do vyhriatej rúry a pečieme 45 minút pri teplote 220°C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.