Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Sekaná bábovka

ingrediencie

1 kg
mleté mäso
2 ks
rožok
1/2 hrnček
mlieko
6 ks
vajce
1 ks
cibuľa
3 PL
strúhaný chren
3 ks
párok
1 ks
červená paprika
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
trochu
sterilizované uhorky
trochu
petržlen

postup

1.
Do väčšej misy poukladáme nakrájané rožky a zalejeme ich mliekom. Na panvici si speníme cibuľku do zlatista. K rožkom pridáme vajcia, mäso, nakrájané uhorky a červenú papriku na drobné kúsky. Všetko okoreníme a zamiešame. Následne pridáme opečenú cibuľku, nastrúhaný chren a opäť dôkladne premiešame.
2.
Do bábovkovej formy vylejeme pripravenú zmes a formu zakryjeme alobalom a vložíme do vyhriatej rúry a pečieme 45 minút pri teplote 220°C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...