Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Celozrnné závitky s kozím syrom a pažítkou

ingrediencie

200 g
celozrnná špaldová múka
200 g
múka polohrubá
250 ml
vlažné mlieko
1/2 kocka
čerstvé droždie
2 ČL
soľ
1 PL
cukor
1 dl
olej
plnka
kozí syr
nasekaná pažítka
semiačka
vajce na potretie

postup

1.
Z uvedených surovin vypracujeme tuhšie cesto.necháme na teplom mieste vykysnuť.
2.
Po vykysnutí cesto prepracujeme a necháme chvíľu podkysnuť.Môžme rozdeliť na polovicu.
5.
posýpeme pažitkou,posýpeme semienkami,ľanové,sezamové.zrolujeme.
7.
uložíme na pomastený plech,potrieme vajcom a ešte môžme posýpať semienkami.Upečieme do zlatistá.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
zuna7
24.9.2014 15:08 | |
+0 -0
Vyzerá to nádherne a chrumkavo chutne. Chválim a ukladám medzi obľúbené recepisy. (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.