Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tekvicový prívarok

ingrediencie

800 g
tekvica
40 g
masť
60 g
hladká múka
1/4 liter
kyslá smotana
podľa chuti
soľ
trochu
voda
trochu
mletá rasca
trochu
kôpor

postup

1.

Z masti a múky urobíme bledú zápražku. Zalejeme ju smotanou a vodou, osolíme, pridáme postrúhanú očistenú tekvicu, rascu a povaríme.

2.

Nakoniec okyslíme a pridáme posekaný kôpor.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.