Pridať recept

Hruškový kompót

ingrediencie

1/2 kg
hruška
40 g
cukor
1 ks
citrón
trochu
voda
trochu
celá škorica

postup

1.
Hrušky očistíme, pokrájame a vložíme do vriacej osladenej vody s kúskom škorice.
 
2.
Povaríme a prikryté necháme vychladnúť. Potom pridáme citrónovú šťavu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Dávate hrušky do chladničky? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Dávate hrušky do chladničky? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Sú zrelé a máme na ne chuť. Aby hrušky zostali čo najdlhšie chutné, existuje niekoľko trikov na ich správne...
Toto lokálne ovocie je úplne podceňované: Nezabudnite ho prihodiť do košíka pri ďalšom nákupe potravín
Toto lokálne ovocie je úplne podceňované: Nezabudnite ho prihodiť do košíka pri ďalšom nákupe potravín
V našich sadoch rastie jedno ovocie, ktoré chutí fantasticky, obsahuje množstvo živín a hodí sa do sladkých...