Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hrnčeková babovka

20
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 šálky
polohrubá múka
1/2 šálka
kryštálový cukor
1/2 šálka
olej
3 ks
vajcia
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva Dr Oetker
1 šálka
mlieko
1 balíček
vanilkový cukor Dr Oetker
1 PL
kakao

postup

Vsetky suroviny spolu v miske zmiesame. Pripravime si babovkovu formu, ktoru vymastime a vysypeme jemnou struhankou. Do formy vylejeme polovicu hmoty. K druhej polovici primiesame 1pl kakaa a nalejeme do formy. Pecieme vo vyhriatej rure na miernom ohni asi 45 min. Babovku vyklopime a posypeme praskovym cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.