Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hrnčeková babovka

20
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 šálky
polohrubá múka
1/2 šálka
kryštálový cukor
1/2 šálka
olej
3 ks
vajcia
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva Dr Oetker
1 šálka
mlieko
1 balíček
vanilkový cukor Dr Oetker
1 PL
kakao

postup

Vsetky suroviny spolu v miske zmiesame. Pripravime si babovkovu formu, ktoru vymastime a vysypeme jemnou struhankou. Do formy vylejeme polovicu hmoty. K druhej polovici primiesame 1pl kakaa a nalejeme do formy. Pecieme vo vyhriatej rure na miernom ohni asi 45 min. Babovku vyklopime a posypeme praskovym cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.