Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hrnčeková babovka

20
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 šálky
polohrubá múka
1/2 šálka
kryštálový cukor
1/2 šálka
olej
3 ks
vajcia
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva Dr Oetker
1 šálka
mlieko
1 balíček
vanilkový cukor Dr Oetker
1 PL
kakao

postup

Vsetky suroviny spolu v miske zmiesame. Pripravime si babovkovu formu, ktoru vymastime a vysypeme jemnou struhankou. Do formy vylejeme polovicu hmoty. K druhej polovici primiesame 1pl kakaa a nalejeme do formy. Pecieme vo vyhriatej rure na miernom ohni asi 45 min. Babovku vyklopime a posypeme praskovym cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.