Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hrnčeková babovka

20
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 šálky
polohrubá múka
1/2 šálka
kryštálový cukor
1/2 šálka
olej
3 ks
vajcia
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva Dr Oetker
1 šálka
mlieko
1 balíček
vanilkový cukor Dr Oetker
1 PL
kakao

postup

Vsetky suroviny spolu v miske zmiesame. Pripravime si babovkovu formu, ktoru vymastime a vysypeme jemnou struhankou. Do formy vylejeme polovicu hmoty. K druhej polovici primiesame 1pl kakaa a nalejeme do formy. Pecieme vo vyhriatej rure na miernom ohni asi 45 min. Babovku vyklopime a posypeme praskovym cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.