Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hrnčeková babovka

20
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 šálky
polohrubá múka
1/2 šálka
kryštálový cukor
1/2 šálka
olej
3 ks
vajcia
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva Dr Oetker
1 šálka
mlieko
1 balíček
vanilkový cukor Dr Oetker
1 PL
kakao

postup

Vsetky suroviny spolu v miske zmiesame. Pripravime si babovkovu formu, ktoru vymastime a vysypeme jemnou struhankou. Do formy vylejeme polovicu hmoty. K druhej polovici primiesame 1pl kakaa a nalejeme do formy. Pecieme vo vyhriatej rure na miernom ohni asi 45 min. Babovku vyklopime a posypeme praskovym cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...