Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nepečené čokoládovo-jogurtové kocky

ingrediencie

tmavá plnka

3 balíčky
dessert chocolat niečo podobné ako čokoládový puding, len nemá takú tuhu konzistenciu
1 liter
mlieko
2 balíčky
vanilkový cukor
4 PL
cukor
1 ks
želatína na prípravu plnky DrOetker

biela plnka

250 ml
smotana na šľahanie
450 g
biely jogurt
1 balíček
stužovač šľahačky DrOetker
1 balíček
vanilkového cukru
2 PL
práškového cukru
1 ks
želatína na prípravu plnky DrOetker

ďalej potrebujeme

200 g
dlhých piškót
2 balíčky
dezertných čokoládových piškót
1 balíček
červeného želé na pol litra tekutiny

postup

1.
Na dno plechu poukladáme dlhé piškóty. Zalejeme tmavou plnkou, na ktorú poukladame dezertné piškóty, zalejeme bielou plnkou. Odložíme stuhnúť a na záver si pripravíme červené želé, ktoré ochutíme ( ja som ho pripravila zo sirupovej vody). Dáme vychladit a podávame:-)
2.
Tmavá plnka : dessert chocolat si pripravíme ako puding. V 1/3 mlieka rozmiešame čokoládový prášok, ktorý za stáleho miešania vlejeme do horúceho mlieka a povaríme do zhustnutia. Osladíme. Podľa návodu si pripravíme želatínu na prípravu plnky a vmiešame do čokoládového krému.
3.
Biela plnka : Vyšľaháme šľahačku do tuha s pridaním vanilkového cukru a stužovača šľahačky. Jemne vmiešame biele jogurty, cukor podľa chuti a želatínu na prípravu plnky, ktorú si pripravíme podľa návodu.
4.
Dobrú chuť:-)
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Coriander,
Koriander - Do kuchyne s ním!
Koriander - Do kuchyne s ním!
Koriander siaty používajú ľudia ako korenie viac ako 3500 rokov. Ako s divo rastúcim sa s ním môžete stretnúť v oblasti...
Rozmrazovanie
Rozmrazujete správne?
Rozmrazujete správne?
Najlogickejším spôsobom ako uchovať potraviny bez toho, aby sa ich dotkol zub času, je ich zmrazenie. Logické,...