Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Polievka hydinové ragú

ingrediencie

20 g
olej
1 ks
cibuľa
100 g
teľacie mäso
1 ks
teľací brzlík
1 ks
bravčový jazyk
1/4 ks
kura
2 ks
huba
10 g
maslo
100 g
špargľa
50 g
hrášok
30 g
múka
30 g
maslo
3 PL
smotana
1 ks
vaječný žĺtok
1/2 ks
karfiol
podľa chuti
soľ,mleté čierne korenie,petržlenová vňať

postup

1.
Na oleji opražíme do ružova cibuľu, pridáme teľacie mäso, osolíme a chvíľu dusíme. Potom pridáme kura spolu s brzlíkom a udusíme do mäkka. Počas dusenia podlievame vodou.
2.
Z múky a masla pripravíme zápražku, zalejeme osolenou vodou, pridáme rozobratý karfiol, hrášok, pokrájanú špargľu, pokrájané huby udusené na masle.
3.
Ďalej pridáme olúpaný, pokrájaný jazyk, udusené teľacie mäso, vykostené kura, všetko pokrájané na kúsky, zalejem šťavou z dusenia a povaríme. Pred podávaním pridáme v smotane rozmiešaný žĺtok, mleté korenie a petržlenovú vňať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...