Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Polievka hydinové ragú

ingrediencie

20 g
olej
1 ks
cibuľa
100 g
teľacie mäso
1 ks
teľací brzlík
1 ks
bravčový jazyk
1/4 ks
kura
2 ks
huba
10 g
maslo
100 g
špargľa
50 g
hrášok
30 g
múka
30 g
maslo
3 PL
smotana
1 ks
vaječný žĺtok
1/2 ks
karfiol
podľa chuti
soľ,mleté čierne korenie,petržlenová vňať

postup

1.
Na oleji opražíme do ružova cibuľu, pridáme teľacie mäso, osolíme a chvíľu dusíme. Potom pridáme kura spolu s brzlíkom a udusíme do mäkka. Počas dusenia podlievame vodou.
2.
Z múky a masla pripravíme zápražku, zalejeme osolenou vodou, pridáme rozobratý karfiol, hrášok, pokrájanú špargľu, pokrájané huby udusené na masle.
3.
Ďalej pridáme olúpaný, pokrájaný jazyk, udusené teľacie mäso, vykostené kura, všetko pokrájané na kúsky, zalejem šťavou z dusenia a povaríme. Pred podávaním pridáme v smotane rozmiešaný žĺtok, mleté korenie a petržlenovú vňať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...