Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Polievka hydinové ragú

ingrediencie

20 g
olej
1 ks
cibuľa
100 g
teľacie mäso
1 ks
teľací brzlík
1 ks
bravčový jazyk
1/4 ks
kura
2 ks
huba
10 g
maslo
100 g
špargľa
50 g
hrášok
30 g
múka
30 g
maslo
3 PL
smotana
1 ks
vaječný žĺtok
1/2 ks
karfiol
podľa chuti
soľ,mleté čierne korenie,petržlenová vňať

postup

1.
Na oleji opražíme do ružova cibuľu, pridáme teľacie mäso, osolíme a chvíľu dusíme. Potom pridáme kura spolu s brzlíkom a udusíme do mäkka. Počas dusenia podlievame vodou.
2.
Z múky a masla pripravíme zápražku, zalejeme osolenou vodou, pridáme rozobratý karfiol, hrášok, pokrájanú špargľu, pokrájané huby udusené na masle.
3.
Ďalej pridáme olúpaný, pokrájaný jazyk, udusené teľacie mäso, vykostené kura, všetko pokrájané na kúsky, zalejem šťavou z dusenia a povaríme. Pred podávaním pridáme v smotane rozmiešaný žĺtok, mleté korenie a petržlenovú vňať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...