Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Polievka hydinové ragú

ingrediencie

20 g
olej
1 ks
cibuľa
100 g
teľacie mäso
1 ks
teľací brzlík
1 ks
bravčový jazyk
1/4 ks
kura
2 ks
huba
10 g
maslo
100 g
špargľa
50 g
hrášok
30 g
múka
30 g
maslo
3 PL
smotana
1 ks
vaječný žĺtok
1/2 ks
karfiol
podľa chuti
soľ,mleté čierne korenie,petržlenová vňať

postup

1.
Na oleji opražíme do ružova cibuľu, pridáme teľacie mäso, osolíme a chvíľu dusíme. Potom pridáme kura spolu s brzlíkom a udusíme do mäkka. Počas dusenia podlievame vodou.
2.
Z múky a masla pripravíme zápražku, zalejeme osolenou vodou, pridáme rozobratý karfiol, hrášok, pokrájanú špargľu, pokrájané huby udusené na masle.
3.
Ďalej pridáme olúpaný, pokrájaný jazyk, udusené teľacie mäso, vykostené kura, všetko pokrájané na kúsky, zalejem šťavou z dusenia a povaríme. Pred podávaním pridáme v smotane rozmiešaný žĺtok, mleté korenie a petržlenovú vňať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?