Pridať recept

Šampiňóny v cesnakovej omáčke

ingrediencie

4 ks
strúčik cesnaku
5 PL
olivový olej
10 PL
vínny ocot biely
5 PL
biele víno
2 PL
sójová omáčka
2 PL
med
2 PL
petržlenová vňať
1 štipka
soli
1 kg
šampiňóny

postup

1.
Cesnak speníme na oleji. Za stáleho miešania pridáme ocot, víno, sójovú omáčku, med, zelenú petržlenovú vňať a soľ.
 
2.
Vložíme šampiňóny do žiaruvzdornej nádoby a prelejeme horúcou tekutinou. Prikryjeme a marinujeme 3 alebo viac hodín. Občas šampiňóny obraciame a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať