Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie štvrtky v hubovej omáčke

ingrediencie

4 ks
kuracie štrvrte
3 ks
cibuľa
120 g
maslo
400 g
čerstvé huby
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
5 dl
vývar
2 ČL
mletá červená paprika

postup

1.

Čerstvé hríby očistíme, umyjeme, scedíme a nakrájame na plátky.

2.

V hlbšej panvici rozpustíme maslo, na ktorom do sklovita usmažíme kocky cibule. Položíme na ňu kuracie štvrtky a každý kus opražíme z oboch strán.

3.

Prisypeme hríby, poprášime mletou červenou paprikou a podlejeme polovicou vývaru. Prikryjeme a na miernom ohni dusíme, mäso priebežne obraciame a jemne podlievame.

4.

Vznikajúcu hubovú omáčku premiešame. Po 40 min odstavíme, omáčku nezahusťujeme. Dochutíme korením a soľu, podávame s ryžou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...