Pridať recept

Zapekaná cesnačka

ingrediencie

1 liter
hovädzí bujón
7 ks
cesnakovy strucik
1 PL
maslo
1/2 PL
hladká múka
1/4 ČL
mleté korenie
4 ks
žĺtok
4
taviteľný syr
4 ks
toasty

postup

1.
Pripravíme hovädzí bujón podľa návodu. Na rozohriatom masle speníme cesnak a zaprášime múkou. Podlejeme trochou vody a rozmiešame. Prilejeme zbytkový vývar a varíme na miernom ohni 30 minút až 1 hodinu.
 
2.
Tesne pred podávaním pridáme rozšľahané žĺtky a rozdelíme do misiek. Do každej vložíme toast s plátkom syra. Vložíme misky do grilu a zapekáme kým sa syr neroztopí. Ihneď podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať