Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Smažené jarné zvitky z kačacích stehien

ingrediencie

60 g
kačacie stehno
20 ml
sójová omáčka Kikkoman
10 ml
sladkokyslá omáčka
1 g
koriander
15 g
mrkva
4 g
zázvor
2 g
wasabi
15 g
biela reďkovka
15 g
uhorka
1 ks
vajce
2 plátky
jarné cesto
podľa chuti
soľ
podľa chuti
drvené čierne korenie

postup

1.
Kačacie stehno osolíme a upečieme v rúre domäkka pri teplote 160 °C. Mrkvu, reďkovku, uhorku umyjeme pod tečúcou vodou a olúpeme. Všetko nakrájame na malé kocky. Upečené kačacie stehná natrháme na kúsky, zmiešame so zeleninou, lístkami koriandru, nakrájaným zázvorom, sladkokyslou omáčkou, trochou sójovej omáčky a korením.
2.
Dôkladne premiešanú zmes balíme do jarného cesta, kraje potrieme žĺtkami. Zabalené zvitky smažíme na rozpálenom oleji asi 2 minúty, podávame so sójovou omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.