Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Smažené jarné zvitky z kačacích stehien

ingrediencie

60 g
kačacie stehno
20 ml
sójová omáčka Kikkoman
10 ml
sladkokyslá omáčka
1 g
koriander
15 g
mrkva
4 g
zázvor
2 g
wasabi
15 g
biela reďkovka
15 g
uhorka
1 ks
vajce
2 plátky
jarné cesto
podľa chuti
soľ
podľa chuti
drvené čierne korenie

postup

1.
Kačacie stehno osolíme a upečieme v rúre domäkka pri teplote 160 °C. Mrkvu, reďkovku, uhorku umyjeme pod tečúcou vodou a olúpeme. Všetko nakrájame na malé kocky. Upečené kačacie stehná natrháme na kúsky, zmiešame so zeleninou, lístkami koriandru, nakrájaným zázvorom, sladkokyslou omáčkou, trochou sójovej omáčky a korením.
2.
Dôkladne premiešanú zmes balíme do jarného cesta, kraje potrieme žĺtkami. Zabalené zvitky smažíme na rozpálenom oleji asi 2 minúty, podávame so sójovou omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?