Pridať recept

Vínna klobása s karamelizovanou cibuľou

Vínna klobása s karamelizovanou cibuľou
Zdroj: vegetarianka3

ingrediencie

600 g
biela vínna klobása
4 ks
cibuľa
50 g
maslo
2 ČL
krupicový cukor
2 PL
vínny ocot
trochu
olej na smaženie
trochu
múka na obalenie

postup

Cibuľu nakrájame na kolieska. Maslo ruzpustíme v panvici a cibuľu na ňom smažíme za občasného miešania na miernom až strednom ohni po dobu 15 až 20 minút. Klobásu len zarežeme jemnými pásikmi. Obalíme z obidvoch strán v múke. Hneď potom si rozpálime olej a klobásu opečieme z obidvoch strán dozlatista. Podávame s karamelizovaou cibuľou a šťuchanými zemiakmi.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať