Vínna klobása s karamelizovanou cibuľou
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
biela vínna klobása
4
ks
cibuľa
50
g
maslo
2
ČL
krupicový cukor
2
PL
vínny ocot
trochu
olej na smaženie
trochu
múka na obalenie
postup
Cibuľu nakrájame na kolieska. Maslo ruzpustíme v panvici a cibuľu na ňom smažíme za občasného miešania na miernom až strednom ohni po dobu 15 až 20 minút. Klobásu len zarežeme jemnými pásikmi. Obalíme z obidvoch strán v múke. Hneď potom si rozpálime olej a klobásu opečieme z obidvoch strán dozlatista. Podávame s karamelizovaou cibuľou a šťuchanými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.